Uit de feestenzone

De Gentse Feesten zitten erop voor mij.

Er was comedy, veel vrienden, veel zweten, verschieten dat je de zon al ziet opkomen, alweer een geslaagde Trouble, Saint Germain soepkes en chocolade (mijn versie van ORS), liters water, weinig bier, maar wel veel mojito’s (en de twijfel blijft of de lekkerste nu in de Manteca of in de Mosquito Coast te vinden is), op 48 meter onderste boven gaan hangen en op 32 meter rondzwieren alsof je zelf in de wasmachiene zit (nuchter instappen, stoned uitstappen), studenten doen schrikken door alleen “hallo” te zeggen, oude bekenden tegenkomen, blij zijn dat het regent, en nog meer blij zijn omdat je niet moet werken, hopen dat je fiets er nog staat en dat de banden niet plat gaan met al dat glas, en zoveel zoveel meer…

De feesten zijn uniek, maar het zijn je vrienden die het verschil maken. Ik kijk al uit naar volgend jaar.

U zegt?
  1. En dan ben je nog vergeten te vermelden …. Ribbekes gaan eten in den Amadeus in het Patershol … Blijven ribbekes eten en nog saus bijvragen … Aan tafel zitten met iemand die nog wat oude studiegenoten kent, de wereld is klein vooral in JCI !

  2. Smetty says:

    Hehe. Ik denk dat ik maar 1 keer ribbekes bijgevraagd heb senator. Niet? En die saus, dat doe ik altijd. Meer nog, andere keren vraag ik nog boter bij voor op de aardappel ook. Standaard Amadeus procedure zeg maar.

  3. ‘t is juist smetty, ik was vooral de ribbekeseter … Maar ‘t was in elk geval leuk !

  4. PS : Groetjes van Wim A. uit L.

Leave a reply.