Breaking the game

Barcamp Brussel zit erop. (Foto: Kora van Workspace Unlimited met links een beeld uit Breaking The Game).

Een kleine samenvatting:

Samen met Mixette heb ik een perso-ego-presentatie gegeven met als thema: Alice en Irène gaan podcasten. De Alice in mij had als onderwerp van de dag: “Hoe zit het met uw online identiteitscrisis”. Enkele mensen hebben daar echt een mooi antwoord op gegeven. Dit topic zal verder uitgewerkt worden in een speciale reeks podcasts met Alice en Irène.

De mooiste theorie over deze podcast act: dat het onze interpretatie was van de presentatie door de dochters van Jan Leyers naar aanloop van het songfestival. Bij gebrek aan TV kom ik niet eens in aanmerking voor zo een theorie, maar toch bedankt voor uw fantasie.

Na een snelle beluistering denk ik zeker de sessies van Jesse Wynants, Dries Buytaert en Bruno Lowagie tot een podcast te kunnen verwerken. De andere sessies zal ik misschien nog kunnen verwerken met behulp van montagesoftware.

Ik ben nu al erg tevreden over 3 interviews met oa. Dries Buytaert, Bruno Lowagie en Kora en Thomas van Workspace Unlimited.

Er werden naar goede gewoonte ook behoorlijk veel foto’s genomen: mijn foto’s (via Flickr), de Nokia LifeBlog (via These Days collega Tanguy) en alle Flickr foto’s met de tag barcampbrussels.

Barcamp was schitterend georganiseerd. Zo een event volledig gratis, dat is meer dan een pluim waard. Applaus voor de organisatie en de sponsors.

Achteraf gezien was ik liever iets later vertrokken (een event van 9 tot 19u op een zaterdag na een vermoeiende werkweek is toch zwaar). Ik was een beetje bang dat Barcamp te veel in het verlengde van de blogdinners zou liggen, maar dat bleek absoluut niet het geval. Ik heb een aantal nieuwe mensen gezien en kunnen vaststellen dat er meerdere Belgische projecten van internationaal niveau zijn.

En u blijkt ook echt met zijn allen regelmatig een online identiteitscrisis te hebben. Psychologen in de zaal? Er ontstaat een nieuw fenomeen zeg ik u.

 

Trackbacks for this post

  1. Born On the Web » Upward spiral of syndicated content
  2. Mixette weblog » Blog Archive » The Barcamp Podcasts
  3. Smetty’s Soapbox » Agenda stress
  4. blog.forret.com | On the origin of speeches

Leave a reply.