Live link dump

 Gisteren dus een presentatie bijgewoond over Windows Live. Die uiteenzetting bestond uit het overlopen van alle Live onderdelen met de mogelijkheid om vragen te stellen. Hoewel ik zelf al Live Messenger gebruik met de fijne functionaliteit om bestanden te sharen, moet ik toegeven dat ik van de overige Live producten al erg weinig heb geprobeerd. Kris Hoet van Microsoft stuurde een link door met alle mogelijke info-bronnen over Live die ik zelfs eens ga doorploegen.

(Foto: Phil Holden)Het enige product dat ik bij Live zeker niet wil gebruiken is Live Mail. Ik heb het Microsoft namelijk nog altijd niet vergeten dat mijn eerste Hotmail (de voorloper van Live Mail) accountje gewoon gewist is én er bestaat nog steeds een termijn waarbinnen je moet inloggen of je mail account verdwijnt.Ik probeer later op dag hier nog enkele posts van andere deelnemers te verzamelen.

Update 22/04: Miel, Kris Hoet, LVB, Ine, Pietel en Shoob.PhilHolden

Rest er mij nog het delen van de link dump:

Windows Live product teams:

Windows Live Messenger

Windows Live Mail

Windows Live Search

Live.com

Windows Live Domains

Windows Live Family Safety Settings

Windows Live Favorites

Windows Live Expo

Windows Live Local

Windows Live Mail Desktop

Windows Live Safety Center

Windows Live Onecare MSN/ Windows Live Spaces

Interesting blogs about Windows Live: Liveside Via Virtual Earth

MS Team blogs:

Phil Holden

Kevin Briody

David Boschmans

Tom Mertens

Kris Hoet

U zegt?
  1. wza says:

    Ik ga me dit weekend ook es verdiepen in het Live-concept, maar ik ruik de teleurstelling nu al: op het eerste zicht helemaal niks nieuws onder de zon, toch?

Trackbacks for this post

  1. ‘Cross The Breeze » Blog Archive » Phil Holden in Brussels
  2. Tom's corner

Leave a reply.