Cindy Kate sluit de Soapbox

De laatste dagen heb ik luidop nagedacht over de creatie van een nieuwe blog. De kans is klein dat ik het effectief ga realiseren (geen tijd), maar ik ben soms jaloers op karakter bloggers die een nieuwe wereld scheppen (zoals de avonturen van Endorfien) of bloggers die zich verschuilen achter hun blog en geen verantwoording aan alles en iedereen moeten afleggen.

Corneel zocht mee naar een nieuw personnage en belandde bij Cindy Kate (een beetje anders geschreven).

Het klinkt alvast stoer. Cindy Kate gaat niet op een soapbox staan en heeft ook geen job die in mijn profiel staat. Ze lacht smakelijk met Smetty, palmt de Soapbox in en sluit de comments tegen commentaar van buitenaf.

Neemt Cindy Kate de Soapbox over? Of kan ik zowaar een groepsblog met mezelf beginnen?

[tags]Cindy Kate[/tags]

U zegt?

Leave a reply.