Coureur streepjes

Na het antwoord “32“, was mijn 2e antwoord van de week: “neen, ik ga niet onder de zonnebank”. Ik ben de laatste weken gewoon weer in mijn fietsritme geraakt. Dat wil zeggen dat ik gemiddeld 2 a 3 keer per week een paar uur buiten ben. De laatste weken heb ik nochtans niet het gevoel dat ik veel zon gezien heb. Mijn snoet kleurt gewoon snel denk ik.

Op “bakken in de zon” zal je mij niet gauw betrappen. Fietsen, duiken of andere bezigheden lukken mij wel, maar gewoon zitten bruin worden vind ik vreselijk. Ik ben trouwens een heel bewuste zonnecrème-smeerster (schoon woord he).

Ik hoop dat het snel wat warmer wordt zodat ik ook weer in korte broek en met korte mouwen kan fietsen. Het nadeel daarvan is dat ik er tegen de zomer “gestreept” uit zie. U weet wel, zoals de echte coureurs. Mooi bruin tot aan de t-shirt of short lijn en voor de rest wit vlees. “Iek”, zeg ik altijd als ik dat bij iemand anders zie.

* Smetty denkt *: zou die zonnebank misschien een hint geweest zijn om mij “bij te kleuren” dan?

U zegt?

Leave a reply.