Onder de kerstboom…

Dit jaar valt er van alles voor mij uit de kerstboom. En dat terwijl ik er niet eens één heb. Ik moet wel heel erg braaf geweest zijn… Hoewel, dat telt niet bij de kerstman zeker?

Eerst was er het kerstfeestje met These Days vorige week donderdag. Vooraf was er een geschenk(van €5)-uitwissel-moment gepland (waar ik niet bij was). Zelf heb ik voor een collega de Knack Roets kalender 2006 gekocht. Ik kreeg best iets leuks van collega Douglas: de BigBug Massager (voor de real stuff, zoals de iBuzz Music Activated Sex Toy, kan u beter advies aan deze madam vragen. Op dit feestje vertelde ze nog dat ze beta-user is voor een groot deel van het assortiment. Geen idee of ze ook een affiliate account ter beschikking heeft.)

BigBug
Om eerlijk te zijn, was ik niet echt gehaast om het pakje open te maken toen ik volgende omschrijving hoorde: “je kan het gebruiken als de Viking op Viking-tocht is (zo gaat dat met Vikingen) en het werkt op batterijen”. En toen kwam daar de BigBug te voorschijn. Nooit gedacht dat ik vibrerend groen speelgoed met oranje poten zou krijgen. Thank you Douglas! (Douglas is an American, and I will send him the url of this post. Hope you can read some dutch.)

Mijn eigenste papa kwam vandaag ook met iets leuk: een kadoosje van de Nationale Loterij:

In het kadoosje zat een 2006 for life, een 13, een 7, een Subito, een Presto, een kop of munt, een Sesamo, alsook een Loxo, een Astro en een Presto (het assortiment staat hier). De laatste 3 uit de opsomming brachten mij geen geluk, maar de rest is goed voor een opbrengst van €25 en een nieuw “7” lotje. Ik heb mij voorgenomen om verder te spelen en nieuwe lotjes te kopen tot mijn net gewonnen bedrag op is, ofwel verviervoudigd werd.

Nieuw en Kerst zijn natuurlijk ook altijd goed voor wat centjes (ook in de vorm van geschenkbonnen dit jaar). Dat wordt vanzelfsprekend goed besteed. Tot slot, het meest vreemde vond ik de gift op school. Er zaten 2 kaarten in een omslag. Ik denk kopieer kaarten. Na 1,5 jaar op school is het de eerste keer dat ik die van dichtbij zie. Zeg nu zelf, kopiëren, dat is zo 90’s…

U zegt?
 1. LOL, ah ik dacht al dat ik veel ergere dingen tegen u gezegd had op Trouble, leugens enzo, maar ik heb dus enkel de waarheid gesproken. Dat maakt me blij en lucht me op. Merry Christmas en btw: you look like a Renaissance painting.

 2. Smetty says:

  Klik: tekst

  Oh! (blushing) Gosh! (giggling) Thank you.

  Klik: Jennifer Copping = Carolyn Varajian

  Klik: Jennifer Copping

  Ik heb een schone suggestie voor jou.

 3. lol, wat een grondige research. Is het de bedoeling dat ik mijn eigen quote maak met de alphabet girls of ga je mij 1 sturen? 🙂

 4. Corneel says:

  Well, hey, that deserves a toast.

Leave a reply.