Nieuw bestuur voor GentBlogt

Vandaag wordt de VZW GentBlogt opgericht. Ik neem aan dat i en de rest van het bestuur de komende dagen/weken wel meer details zullen publiceren.

Zelf ga ik niet deelnemen aan het nieuwe bestuur. Daar zijn twee redenen voor. Eerst en vooral heb ik nu al een gebrek aan tijd en een te drukke agenda. Ik heb drie werkgevers (om aan een 100% job te komen) en ook nog is mijn eigen projecten en weblogs (zoals Doppler en Edublogs.be). Een herschikking hierin zal zeker noodzakelijk zijn naar de toekomst toe. Maar daar wil ik nog even niet aan denken. Naast mijn privé blogs ga ik ook in mijn professioneel leven weblogs beheren. Zelf heb ik altijd het idee gehad dat ik maximum 4 blogs goed kon runnen. Een keuze maken drong zich op.

Buiten tijdsgebrek, ben ik ook geen voorstander van projecten in groep beheren. Dat is een persoonlijke keuze en geen verwijt/oordeel naar/over wie er anders over denkt.

In principe blijf ik wel gewoon schrijven voor de blog (een restaurant of filmbespreking valt er wel altijd is uit de lucht :-)). Bij deze wil ik dan ook het nieuwe bestuur en haar leden (of is het zijn leden?) veel succes toe te wensen.

U zegt?
  1. Lien says:

    Dank je, Smetty. Leuk berichtje!

    En ondertussen maak ik ook wat reclame met onze nieuwe http://www.boekentoren.be!

  2. Smetty says:

    Inderdaad een tof project!

    Vooral de reclamevoering (helemaal viral), het inspelen op hedendaagse trends én het social software aspect zal ik met veel interesse volgen. Wanneer komt er een podcast?

Leave a reply.