Blog dinners zijn geen politieke evenementen

Als organisatoren van het blog dinner van afgelopen maandag betreuren wij dat er nu een politieke discours ontstaan is rond een duidelijk niet-politiek event.

Het topic van de avond was weblogs, maar zeker geen politiek.

De aanwezigheid van Tanguy Veys heeft inderdaad bij een aantal mensen vooraf al ongerustheid veroorzaakt. Als organisatie hebben wij daarom beslist dat aanwezigheden vooraf gemeld moesten worden en dat het publiceren van foto’s alleen kon na toestemming van de betrokkene. Iedereen heeft zijn wensen en voorkeuren kunnen meedelen ivm met portretrecht en alle aanwezigen hebben dit ook via email ontvangen.

Op de avond zelf is er geen enkele gebeurtenis/onregelmatigheid geweest die aanleiding gaf tot politieke daden. Tanguy Veys was er aanwezig als blogger en niet als politicus.

Ik heb 32 (zonder mijzelf) bloggers gezien die een fijne avond hadden. De politieke link die er gelegd wordt vandaag lijkt een zuivere persoonlijke opinie van enkele mensen te zijn en heeft in onze ogen op geen enkel punt nog te maken met het blog dinner.

Cindy & Erwin

U zegt?
 1. Smetty says:

  Normaal zou ik met “Smetty & De Viking” tekenen…
  of “Smetty & De Hollander”,
  maar ik ben recent ook te vinden voor “Smetty & Meneer Smetty”,
  maar voor de duidelijkheid voor één keer onze echte namen.

 2. Tanguy Veys says:

  Ik deel volledig je mening en betreur de commotie.

  Men kan mij misschien verwijten dat ik inga op de postings van anderen en zo de polemiek op gang hou, maar ik gun mezelf het recht om op postings over mijn doen en laten te reageren en me te verdedigen.

  Er was trouwens al heel wat gal gespuwd op verschillende fora voor ik in actie schoot.

  De organisatoren, die in deze niets valt te verwijten, bezorgt dit alles natuurlijk een bittere nasmaak en zo wordt ook de aandacht verlegd van wat de oorspronkelijk bedoeling was: “een blog dinner waar iedereen welkom is die interesse heeft in bloggen. Je hoeft niet zelf over een weblog te beschikken”.

 3. VH says:

  Much ado about nothing. Van enige commotie de avond zelf niks gemerkt. Tijdens het dinner heeft Tanguy niet rondgelopen, tijdens de apres is hij braaf aan een perifeer tafeltje blijven zitten terwijl Maarten daar de show stal. TV luisterde gewoon, van want bloggen wist hij niet zoveel. Er is nauwelijks over “politiek” gepraat, en dan alleen nog omdat LVB en ikzelf aan TV wat vraagjes stelden. Een storm in een bloggersglas water. Back to business.

Trackbacks for this post

 1. » Blog Dinner Aftertalks - Coolz0r - Marketing Thoughts

Leave a reply.