podcasten in 5DD

Tussen het verbeteren van mijn examens, had ik een afspraak met Meester Ewan en klas 5DD van het Sint-Paulus (Basisschool).

Wie wil meer wil weten, kan naar de weblog van 5DD surfen. Ik citeer willekeurig en louter toevallig wat dingen: “… Mevrouw Cindy… is iemand die heel veel afweet over bloggen … Ook is zij expert in het podcasten.” Mooi postje, inderdaad (grijns).

Het eigenlijke doel is een podcast voor Edublogs.be, maar ik zou een liedje ook voor Gent.blogt willen gebruiken. Het betreft “De Vlieger” van Walter De Buck, uit 1971 en gezongen door de klas. Nu kan ik nergens vinden of ik dat wel integraal mag podcasten. Iemand die kan helpen?

Meester Ewan is echt een pionier. Ik wou dat ik het had kunnen filmen en tijdens mijn eigen lessen mediakunde projecteren (er is gelukkig wel een podcast op komst). Zeker weten dat dat mijn studenten zou aanspreken. Als ik die lessen blijf geven (ik ben maar een halftijdse interim), wil ik dat trouwens meer gaan doen. In de klassen kijken. Daar gebeurt het.

Nog eventjes geduld 5DD. Er moet nog gemonteerd worden. En blijven bloggen he!

U zegt?
  1. 5dd says:

    doen we 😉

Leave a reply.