Over Adam, Eva en ET

Fietsen is voor mij, naast wandelen door de stad, het ideale moment om podcasts te beluisteren. Vorige week op de skibus was ik begonnen aan deel 1 van een Chris Pirillo podcast met als gast Michael Tsarion. Deze in Ierland geboren Amerikaan heeft een boek geschreven met de ronkende titel: “Atlantis, alien visitation & genetic manipulation”. Omdat de volledige show drie uur duurde, en ik op de skibus in slaap gevallen was, diende vandaag zich aan als het ideale moment om het vervolg te beluisteren.

Inhoudelijk was het een erg interessant en tegelijk een wereldvreemd verhaal. Een uittreksel uit het voorwoord: “During the next ten years the human race is destined to finally discover the facts about its true origins and destiny.” en “I believe that the answer lies in the ancient records of our forefathers and in the myths and legends of the pre- and post-diluvian epochs, that speak of the visitation of the “gods” or “angels.” Several key researchers have stated that these beings were actually extra-terrestrial entities.”

De schrijver verwijst voortdurend naar verschillende bronnen. De bijbel wordt heel vaak aangehaald en ook veel boeken die “in de bijbel hadden moeten staan”. Boeken van oude volkeren, Keltische mythen maar ook wetenschappers worden naar believen geciteerd. Alle bronnen opsnorren alleen al lijkt mij een titanen werk. In elk geval komt het er op neer dat zijn theorie over “buitenaardse aanwezigheid en invasie op aarde” in onze geschriften altijd al aanwezig geweest is. Je moet ze alleen “kunnen” en “willen” lezen.

Enkel ontdekkingen:

 • Buitenaardse wezens kwamen naar de aarde en experimenteerden met het DNA van de mens om nieuwe “mensen” te maken. Dat zijn wij vandaag. Een belangrijk gevolg van die modificatie is het niet gebruiken van onze linker hersenhelft en de wreedheid bij de mens. Het gebruikte niet-menselijke DNA was dat van reptielen, wat vandaag nog sommige mensen aan te zien is (loop bij deze is uw kennissenkring af)
 • Een paar zonnestelsels en volledige continenten (Atlantis) verdwenen door het gevecht tussen buitenaardse wezens. Deze beschikten toen al over massa vernietigingswapens.
 • Vandaag is er een schild (een soort net) rond de aarde waardoor er geen enkele persoon de aarde kan verlaten. De landing op de maan is dan ook opgezet spel.
 • De Amerikaanse presidenten, en alle belangrijke wereldleiders in het algemeen, zijn trawanten van de buitenaardse wezens die vandaag nog onze planeet controleren.

En zo gaat de man drie uur door. Hij vermengt de grootste onzin met mythologie en wetenschappelijke feiten, wat soms toch mooie verhalen oplevert. Mijn favoriet is het ware verhaal achter de zonden van Adam en Eva, waarbij Eva het er volgens de bijbel niet positief vanaf brengt. Volgens de schrijvers is dit ware verhaal:

De buitenaardse wezens hadden een nieuwe mensensoort gecreëerd: de Adams en de Evas. De andere mensensoorten op aarde hadden medelijden met dit ras dat tot slavernij werd gedwongen. Er werd besloten dat deze Adams en Evas, die wel hybride, maar toch ook menselijk waren, bevrijd moesten worden. De Adams zagen dat totaal niet zitten en bleven liever in de slavernij. Met de Eva’s daarentegen kon wel samen gewerkt worden. Het zou uiteindelijk het vrouwelijke deel van deze creaturen zijn aan wie wij de bevrijding te danken hebben. De katholieke kerk heeft dat natuurlijk anders geïnterpreteerd en van Eva het zwarte schaap gemaakt.

Eva was de slimste van de twee. Ik heb het altijd al geweten.

U zegt?
 1. LVB says:

  Haha, een zr boeiend onderwerp, “waren de goden kosmonauten”. Twintig jaar geleden al door Erich von Dniken te boek gezet, en door anderen als een bedrieger ontmaskerd.

  Ik geloof er natuurlijk niks van, maar het is wel interessant als denkoefening en als fictie. Ik ga die podcast zeker eens beluisteren.

 2. Wiz says:

  Heb je het wel allemaal begrepen? volgens mij niet namelijk je schrijft niet op wat tsarion heeft gezegd, beetje jammer. Nu komt het nog meer als onzin over terwijl er naar mijn ongezouten mening “waarheid” in zit. Precies zoals jij zegt:” Kunnen en WILLEN lezen” Het is zo makkelijk om te zeggen dat je niet zo achterdochtig moet zijn en dat het onzin is. Maar dan doe je precies wat ze willen dat je doet: Willingly ignorrant!!!

Leave a reply.