Geek dinner in Gent: uitnodiging

België is op het eerste zicht niet het meest interessante technologieland. En toch… er leeft meer dan je denkt. Alleen zal je dat niet zo gauw in de mainstream media terugvinden (die lopen maar een paar maanden achterop). Waar dan wel? En bij wie? Heel simpel: bij de geeks!

Woensdag 19 januari organiseren enkele bloggers een Geek dinner in Gent. De bedoeling is om kennis te maken in real life, samen een hapje te eten en vooral veel te praten over bloggen, podcasten, fotobloggen, gadgets en andere technologische onderwerpen waar geeks uren over kunnen doorgaan. Belangrijk: elke deelnemer betaalt zijn eigen verbruik.

Wie net zoals wij helemaal into technology is, verwachten we op 19/01 om 19u30 in de Backstage (St-Pietersnieuwstraat 128) te Gent. Dit ligt schuin tegenover De Vooruit en bijna naast het Studio Brussel Café. De St-Pietersnieuwstraat is vlot bereikbaar via openbaar vervoer en er zijn voldoende parkings in de buurt (klik info en dan route op de website van De Vooruit voor meer informatie). Om de avond een beetje vlot te laten verlopen, is aanmelden vooraf verplicht, per e-mail of via het reactieformulier bij deze blogpost (wie al bij een andere blogger heeft ingeschreven, hoeft dit geen tweede keer te doen).

Zullen aanwezig zijn: Luc Van Braekel, Peter Forret, Karel Uyttendaele (jr.) en het Dopplerteam (afhankelijk van hoe mijn hoed staat de Viking of de Hollander genaamd & ikzelf dus).

U zegt?
 1. Dafke says:

  Mss spring ik wel eens binnen in den backstage, is er trouwens den zelfden avond in den stereo geen verkiezing van warmste vlaming ofzo? Al moet ik toegeven dat ik meestal in den mariman (of zo iets) zit.

 2. Ine Dehandschutter says:

  Mhh ik doe ook een poging om langs te wippen. Zou kunnen dat het toch niet lukt want moet blogproject bij israelische/paletijnse kids gaan opstarten. Is trouwens iets interessant voor jouw klasseprojecten… see ya.

 3. Smetty says:

  De warmste Vlaming? Ok, Dafke, ik zal de verwarming wat harder laten zetten in den Backstage. Problem solved. Niet?
  Ine: spring effe binnen. Heb misschien iets dat je zou kunnen interesseren.

 4. grote boze wolf says:

  liever geek dan de warmste

 5. Huug says:

  Ik wil wel binnenspringen maar het zal niet voor lang zijn vermits ik de volgende dag om 06:00 op mijn werk moet ‘verschijnen’. Zo, geen beloftes… jammer

Leave a reply.