Is Your Webblog Good or Evil?

Er zijn zo van die nutteloze testen, maar mensen zijn er dol op. Denk maar aan tijdschriften waar je elke week een andere test kan doen: de dieet-test, de sex-test, de krijg-ik-wel-genoeg-aandacht test enz. Ook online zijn er talloze voorbeelden. Een klassieker is The Love Calculator, waarbij je 2 namen invult, van je geliefde en jezelf, waarna er berekend wordt hoeveel % kans op slagen je relatie heeft . (oei oei ik geraak niet verder dan 63%)

Nu kwam ik een website tegen die berekent of je weblog goed of slecht is, en zich daarvoor baseert op de tekst van je weblog. Ik kon er niet aan weerstaan om de berekening uit te voeren en het resultaat te posten op mijn blog.

This site is certified 39% EVIL by the Gematriculator

This site is certified 61% GOOD by the Gematriculator

Het resultaat is: een nutteloze blog. Maar ik durf er geld opzetten dat er een paar lezers van deze blog, op dit moment, ook nutteloze berekeningen aan het uitvoeren zijn. 🙂

U zegt?

Leave a reply.