Zes maanden later

De vorige post dateert van zes maanden geleden. Eigenlijk is er ondertussen weinig veranderd, want elke dag staat nog steeds in het teken van mijn doctoraat.

Ondertussen is bijna alles geschreven. So far the good news, want er is toch nog een hoop werk dat verzet moet worden. Twee van de vier studies zijn ondertussen gepubliceerd in toptijdschriften (A1’s genaamd), wat een zeer mooi resultaat is. De twee  andere studies dienen echter nog een paar poetsbeurten te ondergaan alvorens ze klaar zijn om opgenomen te worden in mijn doctoraatsbundel én naar een uitgever gestuurd kunnen worden. Daarnaast dienen ook nog de introductie, conclusie, Nederlandse samenvatting en het voorwoord afgewerkt te worden. Het opmaken van de doctoraatsbundel zelf neemt ook al snel twee weken in beslag.

Pas daarna begint de administratieve procedure, waarbij het doctoraat voorgelegd wordt aan de begeleidingscommissie en vervolgens aan de jury (deel 1 van het examen). En pas daarna zal de verdediging (deel 2 van het examen) in zicht komen. Ergens in 2015, we keep you posted. Eerst nog wat verder schrijven.

U zegt?

Leave a reply.