Marseille in 50 foto’s

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZes maanden Marseille heeft een 1500 foto’s opgeleverd. Niet zo veel eigenlijk, want 3 weken vakantie leveren er meestal evenveel  op.

Ik heb er 50 foto’s uitgekozen en op Flickr gezet. De foto’s werden niet bewerkt (ik ben daar 1 te lui voor en 2 ook helemaal niet goed in).

De foto’s staan in deze set: http://www.flickr.com/photos/smetty/sets/72157634776291639/ Tip: op Flickr kan je rechtsboven onder het getal 45 (het zijn nochtans 50 foto’s, Flickr kan niet tellen) op een rechthoekje met een driehoekje in klikken zodat de foto’s als presentatie weergegeven worden.

Ergens halfweg hebben we onze Panasonic Lumix camera vervangen door een Olympus. De Lumix ging gewoon kapot. Veel te snel eigenlijk. En zo viel ons oog op de Olympus SZ-31MR. Deze voldeed aan de belangrijkste voorwaarde (in mijn broekzak passen), ging net uit de markt verdwijnen wegens een opvolger (en was daardoor mooi geprijsd) en kreeg overal uitstekende commentaren voor zijn kwaliteiten. Ik ben er in elk geval zeer tevreden over.

Enjoy. Met deze post sluit ik het hoofdstuk Marseille hier op dit blog alvast af.

 

U zegt?

Leave a reply.