Bikester

De fiets is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Er wordt flink wat afgefietst en het aantal verschillende fietsmodellen lijkt wel oneindig. Vandaag de dag zie je steeds vaker een ‘gepimpte’ fiets langskomen met verschillende accessoires en felle kleuren. Er zijn inmiddels heel wat accessoires verkrijgbaar om je fiets een persoonlijk tintje te geven. Kijk bijvoorbeeld eens op bikester.be voor leuke idee├źn. Je fiets is een verlengstuk van jezelf en door het toevoegen van met zorg uitgezochte accessoires bouw je een stalen ros dat helemaal past binnen jouw eigen lifestyle-design.

Het personaliseren begint al met de keuze van de kleur. Waar er vroeger misschien een paar basic kleuren waren, zijn er inmiddels metallic lakken in alle denkbare kleuren. Ook is de term lichtmetalen velgen echt niet meer alleen aan een auto voorbehouden. En dit zijn slechts de eerste stappen. Is deze hobbel genomen dan komt het volgende dilemma; wat voor zadel, welk stuur, hoeveel versnellingen, wat voor verlichting? Als je wilt dat je fiets als stijlicoon functioneert, kunnen er geen ondoordachte keuzes gemaakt worden. Ieder onderdeel moet weloverwogen worden uitgezocht. Als je je bedenkt dat er ook stijlvolle accessoires zijn, speciaal om veilig de winter door te komen, kun je je wel voorstellen dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Fietsen is dus niet meer vergelijkbaar met vroeger, toen op een paar extra opties na grofweg de keuze bestond tussen een herenfiets of een damesfiets. Met de huidige ontwikkelingen is het leuk om juist ook met je fiets een stukje persoonlijkheid neer te zetten. Een paar waterdichte fietstassen achterop, een nieuw kleurtje voor het frame, de juiste pedalen en de beste versnelling. Meer moet dat niet zijn.

U zegt?

Leave a reply.