Campz

De wereld zien en beleven kan best met een beperkt budget. Met een tent op een camping staan kost dan ook maar een fractie van de prijs die je betaald voor een hotelkamer.

Wanneer men aan kamperen denkt, dan doemt meestal het beeld op van een rustige en landelijke omgeving. Tegenwoordig hebben nochtans ook veel grote steden prima campings. Overdag kan je lekker slenteren door de stad of met de fiets eropuit en ’s avonds heerlijk eten op de vele terrassen of naar het theater of museum. Wanneer je het ware avontuur van de stad wil ervaren, is het enige dat je nodig hebt voor de nacht een beschutte en veilige slaapplek. Een tent met luchtbed en slaapzak is dan al meer dan voldoende. Na een dag rondgestruind te hebben voelt dat heel comfortabel. Er zijn voldoende kampeermogelijkheden in grote steden, zoals Keulen, Amsterdam, Parijs, Madrid, enzovoort. Ook voor kinderen zijn campings een feest.

Zelf gingen we onlangs kamperen in hartje Antwerpen (Camping De Molen). Goedkoper en gezelliger gaan we het niet niet vinden.

Nog geen uitrusting? De nieuwe webshop van Campz heeft zowat alles in de aanbieding wat je nodig hebt. Meer moet dat niet zijn.

Onze volgende stop wordt een camping in Parijs, nabij Versailles. En waar gaat u heen?

 

U zegt?

Leave a reply.