Housewarming deel 1

Gisteren hielden we onze eerste housewarming. De eerste, want we plannen er nog twee.

Op mijn vorige woonplaats was het contact met de buren, buiten Daniël en zijn vrouw (zwaai, zwaai) en de buren in ons blok, bijna nihil. Ik vond dat jammer, maar ‘normaal’ gezien de buurt en het type bewoners (vooral studenten en korte termijn huurders). Nu we in zo een gezellige straat wonen, vonden we het toch belangrijk om de mensen te leren kennen.

Het initiatief werd duidelijk geapprecieerd, want iedereen die kon komen, sprong eens binnen. Gezien het mooie weer, konden we lang op ons dakterras zitten, en dat terras viel bij iedereen duidelijk in de smaak. De meesten vonden het trouwens interessant om zelf eens vanuit ons perspectief (wonen op de eerste verdieping) naar hun eigen huis of tuin te kijken. Zo stelde de overbuurman ietwat verbaasd vast dat wij, ondanks zijn spiegelglas, in zijn living konden binnen kijken. Jazeker.

Nu nog eens housewarming 2 en 3 plannen. En hopelijk met even mooi weer.

U zegt?
  1. lamazone says:

    Hahaha, is dat dezelfde buur bij wie een vrouw in haar peignoir zit te roken?

  2. Smetty says:

    Nope, dat is de achterkant. 🙂

  3. lamazone says:

    En die weten nog van niets… mwoehahahhahaha!

Leave a reply.