Tech45 – aflevering 15

Het was alweer een maand geleden dat we onze plaats konden opnemen in het panel van Tech45. De mannen hadden ondertussen niet stil gezeten. Zo was ik redelijk onder de indruk van de livestream tijdens de opname. Een paar techies die tijdens de opname meeluisteren en chatten, levert wel echt toegevoegde waarde aan de podcast. Cool.

Een aanrader in deze aflevering zijn zeker de laatste 10 minuten, waar LVB zijn ervaringen deelt over de iPad. Ik vond het interessant om te horen waarom hij toch ontgoocheld was in de e-reader kwaliteiten van het toestel.

We zitten trouwens ondertussen aan aflevering 15. Tijd gaat snel.
[audio:http://www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/www.libsyn.com/media/tech45/tech45-015.mp3]

Om af te sluiten nog een oproep. Jullie kunnen ons helpen om een plaatsje te veroveren in de top van de European Podcast Award.  Stem dus gerust hier op de @tech45cast.

Trackbacks for this post

  1. Smetty's Soapbox » Blog Archive » Ondertussen bij de Tech45

Leave a reply.