Barcamp Antwerpen 2010

Afgelopen weekend was het Barcamp Antwerpen. Mijn eerste in Antwerpen. En hoewel ik eigenlijk doodmoe was, wou ik deze editie niet missen omdat we met de Tech45 crew interviews gingen opnemen.

Het werd een zeer interessante editie, in een perfecte regie van Anne en met lekkere koffie. Interessant (voor mij) omdat er mindere technische topics waren. Ik ging ondermeer luisteren naar hoe Sander een 3D-print had gemaakt van zijn eigen logo, naar Raphael die comments modereert bij De Tijd, het masterplan van Steffest die t-shirts van lichtjes voorziet en zijn eigen huisdomotica-systeem heeft opgezet en Jan die een presentatie bij elkaar had gestolen over piraterij en intellectuele eigendom.

Het goede nieuws is dat over bijna alle bovenstaande onderwerpen ook gepraat wordt in de Tech45 Barcamp special. Als de gewone Tech45 uw ding niet is, dan moet u zeker eens naar deze live-aflevering luisteren:

[audio:http://www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/www.libsyn.com/media/tech45/tech45-bca2010.mp3]

Als uitsmijter nog een representatief snapshot van onze 2 Tech45 hosts Stefaan en Maarten, uit de Flickrset van de Tech45 fotograaf Marco Frissen

De hosts van @tech45cast @maartenhendrikx en @stefaanlesage

Trackbacks for this post

  1. Smetty's Soapbox » Blog Archive » Tech45 – aflevering 12

Leave a reply.