Afwas

Het nieuwe huis kwam met een afwasmachine erbij. Blij dat wij waren. Want afwassen zonder machine, dat kost tijd. Met ook, zo blijkt.

Als mijn wederhelft de vaatwasser aanzet, dan doet ie prima zijn werk. Maar als ik op het knopje durf duwen, dan gaat er iets mis. We denken dat het productbakje opengaat, waardoor dan de Calgonit finish powerball citroen in de machine terecht komt. Gevolg: de volledige vaat zit onder een laagje product dat er pas afgaat wanneer je het handmatig wast. En neen, met spoelen alleen kom je er niet. Zo hebben wij hier al een paar keer een net gedraaide vaat kunnen herbeginnen.

Voorlopig mag ik de afwasmachine niet meer aanzetten. Tot ik er klaar voor ben? Of tot de Calgonit finish powerball citroen op is? Geen idee.

U zegt?
 1. Humm, ik dacht eerst “gesponsorde post?”, met die twee links, maar het was wel duidelijk van niet 😉

  Soit, bij die tabletjes zit er een soortement folie rond die oplost in het (warme) water. Je trekt die er toch niet zelf af hé?

 2. Smetty says:

  Als het sponsoring was, dan zou ik het ook vermelden.

  Maar dat van die folie zegt mij niks. Ik zal de doos powerballs er vanavond eens bijnemen zie. Een andere tipgever zag de oorzaak eerder in het feit dat het productbakje droog moet zijn…

 3. Smetty says:

  Op de doos gekeken. Doe alles zoals het moet. Mysterie niet opgelost.

Leave a reply.