Verhuisd

Het waren 5 drukke en vermoeiende dagen, maar de verhuis en bijna alle vooropgestelde verfraaiingen zijn een feit. Hoera! Nu zullen we wel nog een paar weken zoet zijn met uitpakken en afwerken hier en daar.

Helaas moet ik al mijn examens nog verbeteren en de helft zelfs nog afnemen deze week. Dat zal de komende twee weken even prioriteit krijgen. Maar soit, ik kijk nu al uit naar de lente. En naar de muntplant op ons dakterras. En de tuin. En de barbecue. En iets minder naar het gras afdoen. Maar daarvoor kunnen we misschien de geit van de buren huren. Allemaal opties. Ik ga dat appartement niet missen denk ik.

U zegt?
 1. Vanessa says:

  Ik kijk ook uit naar de bbq 🙂

 2. Corto says:

  Gefeliciteerd !!!

 3. Smetty says:

  @Vanessa: vergeet ook die muntplant niet 😉

 4. Vanessa says:

  nee nee, wees gerust….het zal ne goeie grote zijn! 🙂

 5. janien says:

  En als de geit niet wil, is er nog altijd de robomow. (Ik wou dat ik er eentje had.)

 6. Smetty says:

  @Janien, was even vergeten wat een Robomow is, maar eigenlijk wel een leuk idee. Vanaf 1000 euro heb je het kleinste model. Niet goedkoop…

Leave a reply.