Van 9 naar 10

We zijn weer aan een nieuw jaar begonnen. Dus bij deze: gelukkig nieuwjaar allemaal. Al het beste. En drie dikke kussen ook: smak, smak en smak.

Zo een jaarwisseling betekent meestal eens terugkijken en dan weer vooruit met de geit. En voor dat terugkijken blijft mijn blog zeer handig.  Hoofdthema van 2009 was denk ik mijn zoektocht naar een nieuwe GSM. Ik besloot uiteindelijk om een iPhone te kopen om er volgens zo lang op te moeten wachten dat ik hem al niet meer wou. Een nieuwe zal dus voor 2010 zijn. Een andere klassieker is hier ondertussen ook resto en wijn geworden. Dat zal in 2010 niet veel veranderen.

Op sportief vlak stond er vooral zwemmen en fietsen op het menu, en wat badminton tot ik mijn pees scheurde (nog steeds niet 100% genezen, maar wel al veel beter). Mede daardoor stond ook het duiken in 2009 op een laag pitje.

Qua bloggen was het vrij rustig op dit blog, maar er waren wel enkele nieuwe initiatieven: de tweewekelijkse tech45 podcast, en een twitter en nieuwe blog die ik ga gbruiken bij mijn doctoraat. Daarnaast kreeg ook Edublogs.be eindelijk een nieuwe hosting en een nieuw kleedje.

In 2010 moet er ook op werkgebied iets veranderen. Hoe ik dat ga realiseren weet ik niet, maar het is een werkpunt voor 2010.

Het belangrijkste bleef gelukkig uitstekend in 2010: een goede gezondheid van mezelf en mijn dierbaren (behalve onze kat, die kreeg suikerziekte), en veel liefde. Maar als ik 1 ding uit 2009 moet opnoemen, dan zal het wel het kopen van ons huis zijn. En dan weet u ook gelijk waarmee mijn 2010 gaat beginnen: verhuizen. Eindelijk!

U zegt?
 1. Huug says:

  Hiep hoi,
  ik ben blij voor jou!
  Maar misschien moeten we toch nog eens gaan duiken?
  Ooit in 2010?
  Groets en kus,
  Hugues

 2. Peter says:

  Ja, Smetty, je vinnen liggen te wachten op jou aan de rand van het water!

 3. Smetty says:

  @Huug: doen we!

  @Peter: ik heb er weer zin in. Het verloren schaap zal dan mischien toch eens terug geraken…

Leave a reply.