Serious Quitters’ Arcade Games

Er zit wel altijd een actie voor het goede doel in de mailbox die geblogd wil worden. Dit keer was het een campagne om te stoppen met roken. Meestal heb ik daar geen interesse voor (niet omdat ik tegen goede doelen ben, integendeel, wel omdat ik te weinig blogposts schrijf). De actie vorm gegeven als Serious Quitters’ Arcade Games, vind ik wel de max en interessant genoeg om even te vermelden.

In de games, helemaal jaren 80-stijl, vecht je (in de huid van je personnage) tegen de effecten van het roken. De 3 games zijn: Blast n Quit, Escape from Smokey Planet en Bin ‘Um. De eerste twee zijn het meest uitdagend, maar het derde is meer van mijn niveau (zijnde niet te moeilijk). Daarom heb ik ook die laatste ge-embed op mijn blog.

Er is ook een mogelijkheid om high scores te behalen via je blog (om een soort van ‘in between blogs’ competitie te houden). Gezien mijn beperkte gamecapaciteiten, zal het toch vooral van u moeten komen vrees ik als er hoge scores verdiend gaan worden.

Jammer dat er geen Pacman tussen zat. Anders had ik dat gekozen. Of Tetris (maar dat is dan weer niet van Arcade).

De actie werd opgezet door BuzzParadise (zie ook de disclaimer hieronder). Ik moet zeggen dat ze in vergelijking met vorige acties duidelijk geleerd hebben en zéér professioneel geworden zijn. Mooie actie, goed doel.

Disclaimer: 

U zegt?

Leave a reply.