Boek

wordle

Via Wordle.net kan je mooie woorden wolken maken (gezien bij BVLG). En dus heb ik mijn blog ook eens gewordled (nee, niet geworteld).

Ik was eerst wat verbaasd dat “boek” het meest opvallende woord was. Maar uiteindelijk is dat niet zo vreemd gezien de boekbesprekingen die ik hier geblogd heb. En eigenlijk gaat het wel goed met mijn leesgedrag de laatste tijd. Ik ben er zelfs in geslaagd om nog eens een roman te lezen. De eenzaamheid van de priemgetallen van Paolo Giordano, ja die bestseller, prijkt nu op mijn gelezen-lijst. Het feit dat ik trots ben op één gelezen roman zegt al veel natuurlijk…

De sleutel tot het opnieuw aan de fictie geraken, is eerder van romantische aard. Ik ben namelijk voorlezer geworden. En dat maakt het lezen er alleen nog maar fijner door.

Trackbacks for this post

  1. Smetty's Soapbox » Blog Archive » Voorlezen

Leave a reply.