Keyfinder

De mannen van iGadgets.be vroegen onlangs of ik soms mijn sleutels verlies. Yes, I do. En dus vonden we in de bus een keyfinder (sleutelvinder).

Keyfinder

De sleutelvinder bestaat uit een plastic kaartje (creditcard formaat) en een sleutelhanger. Hoe werkt het? Je sleutels hang je aan de sleutelhanger en het kaartje stop je bij voorkeur ergens waar je het niet kwijt raakt. Wanneer je je sleutels niet kan vinden, neem je het kaartje en schuif je een grendeltje weg dat de ontvanger activeert. Deze meldt zich dan via een lichtsignaal en een zeer duidelijk waarneembaar geluidsignaal. Het zou tot op 40 meter werken, maar verder dan het appartement heb ik het nog niet getest. In elk geval, het werkt als een zonnetje en tenzij je doof bent, zal je het geluid zeker horen.

Aangezien ik iemand ken die dagelijks zijn sleutels verliest, heb ik besloten de keyfinder weg te schenken. De sleutelhanger gaat naar meneer, het kaartje naar mevrouw. En ze zullen er beiden tevreden met zijn.

Disclaimer: de keyfinder werd mij opgestuurd door igadgets.be

U zegt?
  1. Marie says:

    Bedankt voor de tip! Meteen eentje besteld. Al moest ik daarvoor een halfuur naar mijn elektronische kaartlezer zoeken 🙂

  2. Gadgetman says:

    Bij http://www.kadogadgets.be hebben ze deze voor nog geen 3 euro!

    Grtz
    John

Leave a reply.