U zegt?
 1. Pierre says:

  Ai, was het ook nog de Mexicaanse variant of gewoon Belgischer griep? Beterschap in ieder geval!

 2. Smetty says:

  Bedankt Pierre. Denk niet dat het de Mexicaanse griep is. Die symptomen lijken mij toch iets zwaarder te zijn dan wat ik heb. Maar ze testen het ook niet meer, dus zeker ben ik niet. Ik houd het dus bij een Belgische griepje. Klinkt bijna chauvinistisch 😉

 3. Beter nu dan tijdens het Edublog diner. Je komt toch ook? Beterschap.

 4. Smetty says:

  Thx Wilfred. Ik weet het nog niet dit keer. Vorig jaar hadden we net een officiële feestdag (11 november), maar die valt dit keer op woensdag en het diner is op maandag. Maar natuurlijk wil ik er wel graag bij zijn. Dat spreekt 🙂

 5. janien says:

  Hopelijk genezen of toch al stukken beter in dit nazomertje. Kan de zon je redden … , laat jet ons hopen.

Leave a reply.