Verlof vaart uit

De vakantie is echt definitief voorbij als de 2e zits beginnen. En dat is vandaag. Het is nochtans nog ‘maar’ half augustus en zo vroeg heb ik nog nooit een 2e zit gehad.

Dit jaar hadden we ook ‘maar’ 6 weken verlof (behoorlijk wat mensen denken zelfs dat we 3 maanden hebben, tssss). Ergens bovenaan in de perenboom kwam iemand waarschijnlijk vorig jaar op het idee om ons geen 7 weken na elkaar te geven. We mochten naast de 6 weken nog 5 dagen naar keuze nemen, binnen een vooraf bepaald aantal weken. Volgend academiejaarjaar hebben we terug 7 weken tijdens de zomervakantie. Vermoedelijk werd het nieuwe systeem door diezelfde perenboom als negatief ervaren en gaan we terug naar het oude systeem. Hoera voor de perenboom dus.

Dit jaar krijg ik zelfs extra 2e zit plezier, ik neem om verschillende redenen de 2e zits over van 2 collega’s. Ik zal dus nog wat extra vulling voor mijn rode pen moeten gaan halen.

* gremel *

U zegt?

Leave a reply.