Nescafé frappé

Deze week zat er een pakketje met koffieproducten in de bus. Nescafé liet via adhese een doos Nescafé frappé, Nescafé Cappucino en Nescafé Espresso leveren.

Aangezien ik dagelijks minstens 1 keer onze smoothie machine gebruik, kan u al raden wel product er eerst getest werd: de Nescafé frappé. Op de achterkant van het doosje stond namelijk een ijskoffiedessert en met het warme weer kon ik het niet weerstaan om dat eerst te proberen.

Aan de slag dan. We gooien 2 zakjes in de smoothier en gieten er een halve liter koude melk bij. Vervolgens laten we zachtjes draaien zodat we een schuimige massa verkrijgen.

Nescafé frappé

Nadien gooien we in 1 glas een bol vanille-ijs, in het andere glas een bol chocolade-ijs.

Nescafé frappé

En dan volgt de smaaktest. Aangezien we het product niet ‘puur’ proeven en ik er een ijskoffiedessert van gemaakt heb, weet ik het niet goed. Mijn madame vindt dat het iets te veel naar koffie met een flavor smaakt. Ik vind het allemaal lekker, maar eerder zoet (wat mogelijks in de hand gewerkt wordt door het bolletje chocolade-ijs). Qua voedingswaarden is de bereiding ook niet mis: 159 kcal voor de frappé en 100 kcal voor mijn bolletjes ijs of ongeveer 15% van dagelijkse hoeveelheid die ik mag verbruiken. Niet aan te bevelen dus als u op dieet bent of punten telt bij de weight watchers.

Het pakket werd bezorgd in het kader van de Nescafé cup designer actie. Leuke actie trouwens. Ik kon het niet laten om er zelf ook ééntje te maken met een foto van Cuba erop. Zoals het hoort kon je die in één klik publiceren op je Facebook pagina, en daar staat ie nu te blinken. Alleen jammer dat ik er niet rechtstreeks naar kan linken.

Een geslaagd bloggerspakket in elk geval. Bedankt aan de schenkers.

Trackbacks for this post

  1. Nescafé at adhese blog

Leave a reply.