Geklikt

Afgelopen weekend had ik onze Panasonic Lumix (DMC-FX500) bij. Na lang experimenteren heb ik eindelijk een modus gevonden waar ik iets met kan (scene mode, sport optie) en dat leverde volgende 2 plaatjes op:

Bauto op de Leie

Bauto

Een halve  Cathérine Moerkerke en Gella Vandecaveye op de Knack ladies run in Kortrijk (2009)

Cathérine Moerkerke en Gella Vandecaveye

Dit weekend heb ik ook nog eens met de Lomo een filmpje vol gekregen. Als ik deze keer nu eens het filmrolletje zelf niet om zeep help (de vorige keer heb ik de camera geopend toen ik ‘dacht’ dat het filmpje opgerold was), dan zou ik mogelijks mijn eerste zelf genomen, onderwater lomo fisheye shoot moeten kunnen presenteren. Maar bon, hart vasthouden en duimen maar.

U zegt?
  1. janien says:

    Wow! Leuk geklikt!

Leave a reply.