5e edublogdinner

Het (6)5e edublogdinner ging maandagavond door in Utrecht. Dat is traditioneel gekoppeld aan de Surf Onderwijsdagen. Dit jaar leek alles mee te zitten om aan beide events deel te nemen, want we hadden hier in België een verlengd weekend omwille van 11/11. Maar dat was buiten de kostprijs gerekend: € 450 voor 1 dag. Daarvoor kan je maar 3 sessies volgen en één keynote. Tel daar nog de apart te betalen preconferentie bij en de conclusie ten huize Simon & De Smet was snel gemaakt: te duur. Het lange weekend gaf ons wel de mogelijkheid om het edublogdinner mee te pikken en er een kleine citytrip naar Utrecht van te maken.

Zoals Wilfred zegt, het edublogdinner begint een beetje op een reünie te lijken. Het was een fijn weerzien met Wilfred (die heeft pas Gent ontdekt en komt weldra terug omdat hij niet verder geraakt is dan de Trollenkelder), Pierre, Moqub, Gerard, Polle (dank voor de Utrecht tips), Margreet en Willem. We keken ook uit naar Vlaming nummer 3, maar Janien (Janiennnnnnn ??????) geraakte er helaas niet. Het was fijn kennis maken met Annet, en ook jammer dat Hans Mestrum er niet was. De organisatie was in handen van Karin en Jeroen, waarvoor dank.

Gezien de Surf-dagen altijd in november vallen, heb ik Utrecht al 3 keer tijdens de herfst bezocht en nog maar 1 keer daarbuiten. Beetje zonde voor een stad die bekend staat om haar terrasjes. Volgende keer dan maar.

U zegt?
 1. we kunnen natuurlijk de organisatoren van de onderwijsdagen de volgende keer het evenement in het voorjaar te organiseren 🙂

 2. Smetty says:

  Ik durfde het niet suggereren, maar het is een wel erg goed idee 😉

 3. Pierre says:

  Het was leuk om weer eens bij te kunnen kletsen!

  Overigens…we waren pas bij editie #5 😉 Maar ik hoop je bij #6 die er volgend jaar ongetwijfeld ook weer komt in ieder geval weer te zien.

 4. janien says:

  Ach, ach, ach … wat heb ik allemaal gemist! Wat jammer, toch! Maar Karin heeft me al getroost met het vooruitzicht van het diner van volgend jaar. Zoals ik hier lees … misschien al snel, in de lente?! Klinkt heel beloftevol …

  Groetjes
  janien

 5. Juffie says:

  Volgende keer, lente graag!, laat ik jullie Utrecht zien zoals je het nog niet kent. Een bijzondere stadswandeling waarbij we trouwens niet de kans laten lopen om wat cafe’s hier en daar aan te doen. Maar dan moeten jullie toch echt langer dan 1 dag komen!

  Hartelijke groet,
  Juffie

 6. Annet says:

  Het was inderdaad leuk om kennis te maken. Intussen staat je bog alweer enkele weken in mijn overzicht en heb je als het goed is ook een Twitter verzoek gehad. We komen elkaar ongetwijfeld wel weer ergens online of offline tegen.

 7. Hans Mestrum says:

  Ja jammer dat ik er niet was. Maar er komt vast nog wel een andere mogelijkheid elkaar IRL te ontmoeten 😉

 8. Smetty says:

  @Pierre: oeps, fout aangepast in tekst en de titel. Tijd gaat net iets te snel in Smetty land blijkbaar…

  @Janien: in de lente zou kunnen, maar dan moeten we het wel zelf organiseren denk ik 🙂

  @juffie: doen we!

 9. Ja, leuk elkaar weer eens gezien te hebben. Ik kom ‘zeker en vast’ (zoals jullie zeggen) naar Gent.
  Veel groeten.

Leave a reply.