De nieuwe Golf

Eerder deze week kreeg ik, net als een paar andere bloggers, een mailtje met de vraag of ze me een blogpakket mochten sturen. Van mij mag dat altijd. Met pakskes opendoen is er niks mis, tenzij ze er u nutteloos voor naar de post sturen natuurlijk.

Daarnet gaf iemand mij in de hal een smal, langwerpig pakket af met volgende tekst: “Wij hebben een verrassing voor u! Op 29/09/2008 belde postbode Jacques met de nieuwe VOLKSWAGEN GOLF bij u aan. U was toen echter niet thuis en de zending op ware grootte pastte niet in uw brievenbus. Een deeltje wel. Dat stopten we in de meegeleverde doos. Bezoek nu onze website en beleef hem op ware grootte. Tevens maakt u kans op een weekendje in de nieuwe golf.”

In de meegeleverde doos zat een ruitenwisser. Ine heeft blijkbaar iets gekregen “waar uw pollen smerig van worden“. Daar droom ik nu al lang van sie. Van een ruitenwisser. Als ik er iemand een plezier met kan doen, shout.

Als de reclamemensen meelezen, ik heb niet echt interese in de opendeurdagen van 18 en 19 oktober en met de ruitenwisser kan ik ook niet echt veel doen. Misschien kan ik in ruil voor de geleverde reclame voor een schone gelegenheid later deze maand (waarover weldra meer) een GOLF gebruiken? Met een uurke kom ik al toe. We doen niet moeilijk.

Een experience vertelt vast meer… dan een ruitenwisser. Dat is dan afgesproken. Bedankt.

U zegt?
 1. Huug says:

  Hey, samen hebben we 2 ruitenwissers! Nu nog de rest van de auto…

 2. het werkt blijkbaar wel, want iederene blogt erover.
  En je vermeld ook hun opendeurdag.
  Waarom zouden ze je meer geven?

 3. Aha, dat was het dus. Ik heb het pakketje of briefje nog niet gekregen, maar dus duidelijk niet echt de moeite om voor naar het postkantoor te gaan, laat staan mij te haasten.

  Om nog maar te zwijgen van het feit dat die site heel mijn geheugen opvreet en de boel vertraagt. Weg ermee.

 4. Smetty says:

  @Yves: als ze massa’s bezoekers willen voor hun nieuwe site of volk in de showroom, waarm contacteren ze dan blogs gelijk de mijne? Bel dan beter naar zattevrienden.be en koop daar een advertentie.
  Als je een blogger contacteert, dan zoek je interactie. Kijk naar Microsoft, die hebben een relatie opgebouwd met de bloggers. Helaas houden de meeste marketeers het bij iets in uw bus stoppen en klaar. Maar wat heb je dan bereikt?
  Dus als ze interactie zoeken om er vervolgens niks met doen, wel dan hadden ze beter hun tijd en energie in iets anders gestoken. Mij ook goed. Maar dan had ik liever iets eetbaars in de bus gehad. Heb ik er tenminste ook nog iets aan.

 5. Dorien says:

  Khad je gisteren op de GGD nog naar die ruitenwisser willen vragen, vind het wel een grappig verhaal en ik ben benieuwd wat je daar nu mee gaat doen (op eBay, in de garage, de vuilbak in, in de wat-levert-bloggen-mij-op-trofeeën-kast???). Mijn ‘oude’ Golf heeft trouwens n ruitenwisser waarvan n stukje half gesmolten is. Dus wie weet past het wel allemaal in mekaar en was die ruitenwisser eigenlijk voor mij bedoeld 😉

 6. Smetty says:

  @Dorien: ik heb hem ondertussen aan Lien beloofd. Maar het zou wel kunnen zijn dat ie voor jou bedoeld was. Voor mij hadden ze eerder een fietsband moeten regelen of zo. Maar dat past dan weer niet in een Golf he…

Trackbacks for this post

 1. Lien Web » Over het filmfestival, Janne en de nieuwe golf

Leave a reply.