Doppler goes iPhone

dopplerthumb104×150.pngDoppler begon als podcast aggregator in 2004 (met 1.7 miljoen downloads tot op heden). Al vrij snel werd duidelijk dat er geen commerciële markt was voor dergelijke applicaties. In dat segment kwam iTunes namelijk vrij snel op de proppen met een integratie van podcasting in iTunes, waardoor niemand nog zat te wachten op een programma waarvoor men moest betalen.

We zijn 4 jaar verder en Viking heeft Doppler omgevormd tot een betalende blogreader voor de iPhone en iPod Touch. En welk platform biedt vandaag de mogelijkheid aan developers om hun ei kwijt te raken? iTunes, juist.Deze versie van Doppler is alleen een RSS-lezer waarvoor je een Google Reader account nodig hebt. Interesse? Surf dan snel naar de iTunes store en voor een klein bedrag is de nieuwe Doppler ook de jouwe.

U zegt?
 1. Pierre says:

  Ik bezit helaas nog geen iPhone of iPod Touch, maar weet dat ik me onlangs verwonderd heb over het kleine aantal alternatieven voor iTunes dat er nog over is voor het downloaden van podcasts.
  Die 79 cent betaal ik dus zonder problemen ook nu al als signaal dat er ruimte moet blijven zijn voor alternatieve podcatchers.

 2. Smetty says:

  @Pierre: de Doppler-versie voor Windows blijft gewoon gratis te downloaden. Aan het aantal downloads te zien dat blijft komen, is er zeker nog plaats voor een iTunes alternatief. De iPhone versie is voorlopig geen podcatcher, alleen een RSS-lezer. Het is deze versie die betalend is.

  Ik heb helaas ook nog geen iPhone, maar heb mezelf er een beloofd. 🙂

 3. kristof says:

  Gedownload en al effe snel getest … ik was op zoek naar zoiets. Op het eerste gezicht lijkt het al gelezen blogposts niet te downloaden, wat ik wel nodig heb. Ik zal de developer eens contacteren en feedback geven 😉

 4. Smetty says:

  @Kristof: doen! 🙂

Leave a reply.