Scharnier

Vandaag de eerste dag van 6 weken vakantie.

Ik heb lang over de invulling van deze periode nagedacht omdat het mogelijks de laatste keer zo een lange periode zal zijn. Op 1 september start ik als doctorandus en zij die het kunnen weten (ook zij die het denken te weten) voorspellen mij vooral veel werk en weinig vakantie de komende jaren.

September is nog niet in zicht en dus gaan we de komende weken vullen met duiken, fietsen, lezen, pintjes pakken met vrienden en familie en ook eindelijk nog eens de Gentse Feesten meevieren. Yeah!

Een paar weken geleden heb ik luid gekraaid dat ik mijn blog 6 weken zou sluiten. Ondertussen ben ik vergeten waar dat nu alweer goed voor was. Daarom heb ik besloten om het gewoon bij vakantieritme te houden: niks moet, alles kan. Meer moet dat niet zijn.

U zegt?
  1. Edwin says:

    Meer moet dat inderdaad niet zijn 🙂

    Geniet van je vakantie!

  2. Dorien says:

    das leuk 🙂 geniet ervan. En blij dat we af en toe dan toch n postje mogen verwachten. Benieuwd wat dat gaat zijn. Zatte gedichten? Odes aan lange vakanties? Wetenschappelijke uiteenzettingen zoals het een doctorandus in spe betaamt? 😉

Leave a reply.