Pink Senseo

Ik ging naar Brussels Girl Geek dinner 5 en bracht mee: een roze Senseo en een Senseo Choices Variety Box (foto credits).

Senseo

Meestal geeft organisator Clo de prijzen weg na een belspel. Gelukkig voor mij was dat dit keer niet het geval. Een belspel is moeilijk: je moet goed geluisterd hebben tijdens de presentatie en dan nog eens vingervlug zijn bij het bellen. U begrijpt, een papierke invullen met een enquĂȘte past beter bij mijn kennis en vaardigheden. En als dan een onschuldige hand mij eruit trekt, wel ja, dan is het prijs. Dank u aan de mensen van Duval.

Ik heb de roze Senseo nog niet uitgepakt. Eerst moet de wit-creme kleur Senseo nog uitgewassen worden en plaats ruimen. De reeds aanwezige Senseo is maar een basismodel, dus de roze komt zeker in de plaats (en de oude heeft al een nieuwe bestemming gevonden). Dat roos past helemaal niet in de keuken. Maar eigenlijk past niets in de keuken. De vorige huurders hebben de kasten blauw-geel geverfd. Ik vertik het om kasten te verven in een huurhuis (ik twijfel er ook aan of die flutkasten een schuurbeurt zouden overleven). Soit. Ons keuken is nu geel-blauw met een roze schittering.

Het was mijn 3e girl geek dinner. Bij de meeste formules heb ik het na 2 of 3 keer gezien. Maar girl geek blijft plezant. En ik denk dat ik nu ook doorheb wie tante Annie is en wie tantieris. Met dank aan mijn spiekbriefje.

U zegt?
 1. tantieris says:

  Tja, met al die tantes tegenwoordig. En daar stond zelfs nog een (Uw) Moeder bij, ook. Join the family, zou ik zo zeggen. Heel graag tot een volgende keer.

 2. tante annie says:

  wacht tot ik tante odette meebreng

 3. Smetty says:

  @tantes: laat die nonkels, tantes, moeders en vaders maar komen, maar niet allemaal tegelijk graag. Mijn hersenen kunnen dat niet aan.

 4. het doet me al bijna denken aan Familieopstellingen
  http://www.ivc.be/op_zoek_naar_ruimte_en_zin.htm

Leave a reply.