Feest

Het is feest ten huize Smetty. Het lijkt wel Kerstmis ipv Pasen.

Gisteren werd afgehaald (dank aan de sponsors): een fiets. En een paar schoenen om met te fietsen (want andere klikpedalen tov mijn MTB, brrr, nieuwe klikpedalen). Ook een fietscomputer moest gekocht. Hij kan verschillende boodschappen doorgeven: van “Je moet niet zo hard rijden, doe het eens wat trager aan” tot “Nu moet je echt naar huis”. Hangt er een beetje van af wie het programmeert.

De girlfriend deed er Guitar Hero III bovenop (voor PlayStation 2, u zal mij helaas online niet kunnen uitdagen). Ik dacht piece of cake, maar 2 uur later had ik nog geen enkel nummer helemaal uitgespeeld. Alleen Boe-geroep uit het publiek was mijn deel. Proper. Een TV die u staat uit te fluiten.

Bij het PlayStation game zat ook een boek: Getting things done (David Allen). Dat gaat helemaal lukken ja, getting things done, met al dat nieuw speelgoed.

Als u mij nu wil verontschuldigen, ik moet gaan fietsen en gitaar spelen. En 34 kaarsjes uitblazen.

U zegt?
 1. chateaubrys says:

  Proficiat met de kaarsjes!

 2. tantieris says:

  Proficiat met uw fiets. En met uw verjaardag.

 3. veedeo says:

  Smetty on the bike: the Final Frontier.
  These are the voyages of Smetty. To explore strange new worlds. To seek out new life and new civilizations (kijk ! een beer!) . To boldly go where no bike has gone before. laaaalaaaaalaaaalalaaaa laaalaaaaa

 4. maizenaman says:

  Smak smak smak.
  Mag je zondag al meerijden?

 5. Smetty says:

  Thx folks!

  @maizenaman: ja ik mag zondag meerijden, in de karavaan om karamellen te gooien 🙂

 6. Smetty says:

  @veedeo: dat beertrauma komt weer boven. Morgen naar de zoo 😉

 7. Paul says:

  Schoon fietske Smetty! Laat ik nou net zelf sinds 20 maart een Trek 7.3 hebben. Jammer genoeg nog nauwelijks fietsweer geweest, maar zodra het beter wordt, trek ik erop uit en als ik een hele grote ronde maak, kom ik je misschien wel tegen;)

Trackbacks for this post

 1. Smetty’s Soapbox » Blog Archive » 35 kaarsjes

Leave a reply.