Jeugdsentiment

Ik ging naar de Mediamarkt (altijd gevaarlijk) en kwam terug met:

Urbanus Vobiscum: een tribute aan Urbanus. Blijkbaar heb ik zonder het te weten de “luxe” versie gekocht, want naast de cover-versie zit er ook een CD bij met de originele nummers. Ik zou iedereen zeker die versie aanraden want het origineel heeft toch iets extra. Voor de beeldbuiskindertjes, een fragment uit de oude doos (staat op de CD in een versie van Wim Opbrouck).


Een paar rekken verder vond ik de DVD van Dirty Dancing voor minder dan 3 euro. Zoveel jeugdsentiment laat een vrouw natuurlijk niet in de winkel liggen. Ik was 13 toen de film uitkwam, ben er 2 keer naar gaan kijken in de bioscoop en heb de beide soundtracks (jaja, 2) op cassette gekocht. Daarnet was ik toch een beetje verbaasd hoeveel materiaal van die film er op YouTube staat. Patrick Swayze, dat is zooooo 80’s.

U zegt?

Leave a reply.