In Europa

In Europa” is de langverwachte verfilming van de bestseller van Geert Mak. Het boek staat al lang op mijn leeslijst en het zal daar waarschijnlijk ook op blijven staan. Voor de niet-lezers is er nu alvast de verfilming.

De uitzendingen zijn gestart op zondag 11 november op Nederland 2 en zullen twee jaar lopen. In tegenstelling tot onze eigen publieke omroep is het altijd mogelijk om uitzendingen van de Nederlandse publieke omroep integraal en gratis te herbekijken (als voorbeeld hieronder screenshot waar je de link voor aflevering 1 kan vinden):

In Europa

Het is zo een serie waarvan je kan voorspellen dat ze nog jaren gebruikt zal worden in allerlei geschiedenislessen. Ik heb gisteren alvast de eerste aflevering bekeken en het is helemaal zoals verwacht: interessant, leuke filmpjes en leerrijk. Een absolute aanrader voor iedereen.

Trackbacks for this post

  1. houbi.com / blog » Gisteren, op Vlaamse blogs…

Leave a reply.