Nieuw outfit

Nieuw outfit voor Smetty Sadofsky

Gisteren gaan shoppen met Smetty Sadofsky (mijn avatar in second life) op Money Tree Island (64, 110, 22 ). Je kan daar geld verdienen, maar daar ben ik nog niet in geslaagd (te veel volk, server-vol foutmelding als gevolg). Ik heb er wel een jeansbroek gevonden en een nieuw topje. Nu nog eens een mooi paar schoenen. Mijn haar is ondertussen ook in de juiste plooi geraakt, en ik heb nog steeds mijn oortjes en mijn staart. Ik maak mij geen illusies, vriend Corto zal nog altijd vinden dat ik op een Playboy Bunny lijk. Het zit hem vast in de oren…

De volgende weken zal ik wel zoet zijn met plaatsen bezoeken: onderwijsinstellingen, bibliotheken, musea, merkenwinkels… Het is al 2 jaar geleden dat ik er echt rondgewandeld heb, dus ik weet wat doen. Wat ik graag zou realiseren is een activiteit met enkele ge├»nteresseerde studenten. Daar hebben ze vorig jaar om gevraagd. En ik wil mij nu toch ook zelf eens een mening vormen over virtuele werelden als leeromgeving. Jaja, het is allemaal voor het werk. Natuurlijk dat.

U zegt?

Leave a reply.