Smetty Sadofsky: 3e leven, 2e wereld

Ik heb gisteren mijn 3e avatar (grafische representatie, in dit geval van mezelf) aangemaakt in de virtuele wereld van Second Life. Mijn eerste avatar was een gedeelde, mijn tweede heb ik bijna niet kunnen gebruiken omdat mijn videokaart niet ondersteund werd. Op school is Second Life dan weer geblokkeerd. Dat ik er niet meer op kon, heeft mij eerlijk gezegd altijd gefrustreerd. Zoals u weet is er ondertussen een nieuwe computer in da house (mac mini), en tot mijn grote vreugde draait Second Life daarop als een zonnetje.

De huidige avatar heb ik moeten aanmaken omdat ik het wachtwoord van de 2e vergeten was (ik ben een ramp) en ik niet door de extra veiligheidscheck geraakte (een vraag over mezelf, maar het systeem vond het antwoord onvoldoende). Maar goed, gisteren werd geboren: Smetty Sadofsky.

Als avatar kon ik voor mijn uiterlijk kiezen uit een 5-tal opties. Ik was aan het twijfelen tussen man of vrouw, maar mijn keuze viel uiteindelijk op deze optie:

SL new avatar


SL avatar back

Elk onderdeeltje van de avatar kan gewijzigd worden. Ondertussen heb ik al paars haar. De maker van de avatar heeft vast lol gehad met de kledij combinatie en die wil ik dan ook zo snel mogelijk kwijt geraken. De staart en de oren blijven.

Buiten Peter McAllister ken ik niemand in Second Life. Als er nog bewoners dit lezen, ik zoek nog gezelschap!

Maar nu eerst naar de kledingwinkel met Smetty Sadofsky, want dat rokje en dat topje trekken toch wel echt op niks.

U zegt?
 1. Georgina says:

  Hรจhe, misschien doen ook mensen stiekem mee in Second Life. Die staart moet toch vreselijk onhandig zijn?

 2. Smetty says:

  @Georgina: ik moet nog eens testen of ik met die staart in alle broeken in kan ja ๐Ÿ™‚

 3. Corto says:

  Het uiterlijk van je avatar doet me denken aan een Playboy bunny.

 4. Serge says:

  Ergens loop ik daar ook avatargewijs rond: gewoon even zoeken naar euh… damn, ik ben het vergeten. SL vind ik dan meestal ook dermate boring dat ik er, na de hype van een tijd geleden, eigenlijk zelden of nooit nog op kom. First Life is al vol genoeg. ๐Ÿ™‚ Niettemin: have fun!

 5. Ha Smetty,
  Ik ben (sinds vorige week) ook in SL als Larenka Lutrova. Misschien zie ik je binnenkort daar!
  Groet, Marina

Trackbacks for this post

 1. Smetty’s Soapbox » Blog Archive » Nieuw outfit

Leave a reply.