Kennis snuiven

Ik heb een bijzondere week voor de boeg: ik ga 5 dagen netwerken en kennis inhaleren.

We beginnen morgenavond met het 4e Nederlandse Edublogdinner in Utrecht (met Stephen Downes – de Scoble van het onderwijs), dan gaan we verder met de Surf Onderwijsdagen, op donderdag is er het NVB Jaarcongres (mijn vriendin is er gevraagd als moderator om een paar Nederlanders in bedwang te houden, en ik ga mee om achter de coulissen haar sacoche bij te houden) en op vrijdag ben ik in Leuven naar de VOV-beurs.

Waarschijnlijk ga ik vooral live bloggen op Edublogs.be. Tegen het einde van de week zou ik dus een pak slimmer moeten zijn. Als dat geen vooruitzicht is.

U zegt?
  1. Edwin says:

    Met recht een druk programma!

    Veel plezier!

Trackbacks for this post

  1. huh? is het weekend al voorbij?! « LamaZone

Leave a reply.