Druk

Elk schooljaar is anders wat werkdruk betreft. En zelfs binnen hetzelfde jaar kan elk semester totaal verschillend zijn. Op maandagochtend voelt het alsof ik in een pretpark een treintje pak dat langzaam omhoog getrokken wordt, om vervolgens tegen de middag naar beneden te schieten. Tussen maandagmiddag en woensdagochtend blijft het maar overkop gaan om uiteindelijk tegen woensdagmiddag stil te komen staan.

Op donderdag en vrijdag moet er ook gewerkt worden, maar dan is het veel relaxter. Het is maandagavond nu. Het treintje heeft al een paar loopings achter de rug en trekt zich nu stilaan weer naar boven.

* tikketikketikketikketikke tik tik woeeeaaaaaaaaaaaahhhhhh. *

U zegt?
  1. KatCat says:

    Haha, mijn treintje legt een gelijkaardige weg af tot de dinsdagnamiddag. Van donderdag tot vrijdagavond is hij dan weer weg.
    Gelukkig was er nu een vakantieweek. Dat was wel even nodig.

Leave a reply.