MySpace: is het nog de moeite?

In de mailbox:

“You have not logged into MySpace since January 1, 2007. That makes us sad!”

Hmmm. Het klinkt bijna alsof ik dat wel nog gedaan heb op 31 december. Toen zat ik nochtans ergens waar internet bijna niet beschikbaar is. Ze willen eigenlijk zeggen dat ik dit jaar nog niet ingelogd heb. En verder:

You’re also holding a very valuable piece of MySpace real estate, which is the username/URL you chose. That makes MySpace users sad! Why? Because you’ve got a URL someone may want, and you’re not really using it! Since it doesn’t look like you’re an active user on this account, we will be resetting your username/URL so that someone else can use it. To prevent this from happening, simply login to MySpace before Oct 31, 2007.

Ik ben zo ooit mijn Hotmail emailadres kwijt geraakt (3 maanden niet gebruikt) en sindsdien weiger ik om die service opnieuw te gebruiken. Sinds 2007 niet meer ingelogd hebben is dan eerder een eerlijke en terechte policy lijkt mij.

Gebruikt er nog iemand MySpace eigenlijk? Is er 1 goede reden om de account wel te behouden? Ik heb nog 5 dagen bedenktijd…

U zegt?
 1. Huug says:

  Ehrm, wat is MySpace eigenlijk ? 😉

 2. Mixette says:

  Behouden! zou ik zeggen. Zeer leuk om nieuwe dingen te ontdekken, ook al zit de hele back-end vol errors en kan je er veel op zagen. De informatie die je momenteel op Myspace kan vinden (muziek en fotografie) vind je niet op Facebook. Maar je moet natuurlijk veel tijd steken in ontdekkingstochten (behoorlijk wat klikwerk).

 3. Koen Robeys says:

  Ik weet niet of Huug het ironisch zegt, maar bij mij is het echt zo: “wat is myspace”? Er zijn een hoop dingen waar ik jullie de hele tijd over zie bloggen, maar als ik de moeite neem naar ÊÊn van de url’s te kijken komt het me allemaal zo verward, langdradig en vermoeiend over… dus bij mij geen “RSS” “myspace”, “pagerank” en een hoop andere dingen.

  Maar terwijl ik het schrijf bedenk ik dat veel mensen “verward, langdradig en vermoeiend” een goede beschrijving zullen vinden van wat mij intereseert, en zo zal het universum wel nog steeds in de juiste orde zitten, zeker?

  🙂

  Koen

 4. Serge says:

  MySpace? That’s so 2005… 🙂

 5. Smetty says:

  Ik vrees dat ik nooit het doelpubliek geweest ben van MySpace. En daarbij, het is inderdaad zo 2005.

  @Koen: ik weet dat een hoop van de zaken die ik blog in de geekie sfeer liggen en voor veel mensen erover zijn, of niet interessant, of… Maar als iedereen dezelfde smaak had, dan zou pas verwarrend en vermoeiend zijn. 🙂

 6. Nils says:

  Houden, absoluut. MySpace suckt bigtime, uiteraard, maar het is zoals sommige feestjes: vervelend, maar je kan je niet veroorloven er niet te zijn.

  En je weet nooit wie er nog binnenvalt.

  Ik gebruik Jaiku ook niet, maar toen Google het kocht, en je niet langer kon registreren (zoals ze ook met JotSpot en een resem andere services hebben gedaan), toen stonden ze als het ware bij me aan te schuiven voor een invite.

  Die Web 2.0 toch…

 7. Tineke says:

  Hihi. Ik heb me onlangs een account gemaakt. Dus Smetty, kom minstens eens lang om mij als vriendje toe te voegen. MySpace lijkt me vooral leuk voor onbekende muziekgroepjes of amateurkunstenaars.

 8. Nis says:

  Grappig, vandaag in het nieuws: Google’s OpenSocial and MySpace strike deal.

  Zie je wel?

 9. lamazone says:

  je wil toch niet dat iemand anders ervandoor gaat met de naam smetty?

Leave a reply.