Bloggers en kindjes

Geboortekaartjes waren misschien ooit saai, maar het moet gezegd dat de meeste kaartjes die in mijn bus (email en postbus) vallen tegenwoordig duidelijk de creativiteit in de medemens hebben aangewakkerd.

Geike

Yves Hanoulle schreef een persmededeling en maakte ook een zeer origineel geboortekaartje met playmobil ridders in de hoofdrol. Het volledige kaartje en het verhaal erachter kan je op zijn blog terugvinden (ter info: ik kon het alleen zien in IE, problemen met Firefox). Ook plezant om te lezen is dat een paar andere bloggers direct en indirect aan het kaartje meegewerkt hebben. Jaja, bloggers zijn soms 1 grote familie.

Zeer origineel. Bij deze wil ik Yves en Els dan ook van harte profiat wensen met Geike Hanoulle.

U zegt?
  1. Firefox probleem is opgelost
    en Janne haar kaartje toegevoegd

  2. Haar eerste persmededeling gebeurde bij haar geboorte, ondertussen zijn we 11 jaar verder.
    Ze heeft al meerdere interviews gedaan, stond op het podium van BarCamp Gent 2011, ging met me mee naar Agile India 2019 en stal daar de show zowel op het podium, als ernaast, waar bleek dat ze veel beter was in smalltalk in het Engels als ikzelf in het Nederlands. Ze maakte een workshop voor CoderDojo 4 Diva’s en mocht die ook brengen op Maker Faire Gent.
    En als kers op de taart, heeft ze begin deze maand haar eerste boek nu ook in een papieren versie gepubliceerd. https://www.amazon.com/gp/product/9082826267/

Trackbacks for this post

  1. Een klein eerbetoon naar aanleiding van den verhuis en al. - Eve -

Leave a reply.