De gezelligste familie (Neckermann)

* Tijdelijke mededeling: met deze post kan u iets winnen *
Wedstrijd afgelopen (update 25/10)

Vanochtend schreeuwde de bel: DING DONG. Het vreselijke geluid haalt mij uit dromenland en een halve hartverzakking later vraag ik de postbode om het pakje in de gang te zetten.

Ik heb van Neckermann een gezelligheidspakket gekregen om de gezelligste familie website te promoten. Op de site kan je foto’s opladen, vertellen waarom jij de gezelligste familie bent/hebt en een verlanglijst opstellen. De winnaar van de wedstrijd krijgt zijn verlanglijst gerealiseerd en een diner (elk ter waarde van 1000 euro). Op de website zijn al behoorlijk wat kandidaten geregistreerd. Met de inzendingen zou je aan een marsmannetje de Vlaamse volksaard kunnen uitleggen, bedacht ik daarnet. U moet zelf maar eens gaan kijken.

Terug naar mijn gezelligheidspakket. In de doos zaten een reeks kerstballen (12 zelfs), een fles wijn en een theelichtjes-set (9 kaarsjes, volle licht dus). Ik citeer even de begeleidende brief: “alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn aanwezig”. Goed. Een fles wijn draagt bij tot de gezelligheid. Lichten kunnen we doven en kaarsjes zijn sfeervol. Maar wat doet iemand met kerstballen op een gemiddelde avond vraag ik mij af? Nu, ons moeder heeft nog maar deze week gezegd dat kerstballen erg duur zijn en lief wil een kerstboom. Zie daar de bruikbaarheid van het pakket ten huize Smetty.

Het goede nieuws is dat ik 3 van dergelijke pakketten mag uitdelen aan Smetty.be lezers (u hoeft niet zelf te bloggen, een correct emailadres is genoeg). * Wedstrijd afgelopen (update 25/10). De winnaars zijn: Gene, Els en Corto. Aub! *

Bent u gezellig, of juist niet? Laat het weten in de comments. Een serie kerstballen, theelichtjes en een fles wijn zullen de uwe zijn. De winnaar(s) zullen eerlijk gekozen worden door middel van de onschuldige poot van Moestache (onlangs hebben we samen een badeend-verkiezing gedaan, maar dat is een ander verhaal).

Moustache

Misschien even ter verduidelijking: Moustache is mijn toekomstige kat. Jaja, de echte catblogging is nabij (en dan ga ik ook bij Adhese catvertising claimen natuurlijk).

De vriendin was vanochtend al met mijn pakket aan het lachen. De commentaar ging als volgt: “aan de blogpakketten die jij krijgt, kan je de verandering in je imago meten”. Interessante stelling. En toen kwam het. “Voor de zomer kreeg je nog een fles Passoa (nooit geblogd, wegens dag voor de reis), tegenwoordig kerstballen”.

Pfftttt. Ik weet nu al wie van ons 2 er kerstbollen in de kerstboom gaat hangen. En ook welke 4-poot ze er weer gaat uithalen. Als dat geen gezelligheid is…

U zegt?
 1. Frederik says:

  Nou, we proberen altijd zo gezellig mogelijk te zijn, niet?

 2. graag had ik ook deelgenomen aan je gezellige wedstrijd! Aangezien de kerstballen prijzig zijn dit jaar zou het cadeau welkom zijn.

  Groetjes
  Gene

 3. Corto says:

  Theelichtjes en een goede fles wijn in aangenaam gezelschap lijken me zeer gezellig. Zo’n pakket lijkt me dus leuk om te krijgen. Go Moustache !!!

 4. Els says:

  Zo veel toeval, ‘t is haast niet mogelijk! Ons ‘anders samengesteld’ gezin, bestaande uit drie generaties meisjes waarvan één oma die gek is op kerstversiering, één dochter die Theelichtjes spaart en euh..één Els die graag een glas wijn drinkt in het gezelschap van oma, dochter, kerstboom en theelichtjes. En psssttttttt..Moustache…wij hebben twee poezen ook. En een héél gezellige wandelende tak!

 5. Evelien says:

  Wij doen zelf mee met de aktie, en staan op dit moment 8e!!! op de nederlandse site, ! familie Mezieres

Leave a reply.