IT Professional blogt

Sinds een paar dagen krijg in de nieuwsbrief in mijn mailbox van IT Professional (Minoc Business Press). Ik heb daar zelf geen abonnement op genomen, maar waarschijnlijk is het via mijn Smart Business Stategies inschrijving gegaan.

Normaal schrijf ik mij binnen de 5 minuten terug uit, maar deze is best interessant: ICT-nieuws in het algemeen, een krantenoverzicht en samenvatting van de blogposts. Sinds een paar dagen blogt de redactie en ik heb hem alvast toegevoegd aan mijn bloglezer.

Bij de bloggers vinden we journalisten William Visterin en Dominique Deckmyn terug. Ik heb altijd hun schrijfsels graag gelezen, maar ik kijk vooral uit naar hun persoonlijke kantlijnen bij het nieuws (zoals deze van Dominique) of discussies zoals deze over het onderwijs.

Een interessant nieuwkomer.

U zegt?

Leave a reply.