Laatste loodjes

Ik was vandaag samen met een paar collega’s naar een studiedag.

De rest van mijn collega’s niet en ze hebben ook duidelijk niet stil gezeten vandaag. Mijn mailbox puilt uit met ‘nog-te-doen-voor-de-vakantie-‘ en ‘zeer-dringend-‘ mailtjes. Zucht.

De voorbije dagen heb ik een echte verbeter-marathon gehouden. Het enige wat ik blijkbaar over het hoofd had gezien, was dat er aan de deadline ook een afsluituur gekoppeld is. En zo kwam het dat ik gisteren 5 minuten te laat was om mijn punten in te geven in het systeem. Na 17u was het gedaan. Een elektronisch systeem met een 9-5 job blijkbaar. Gelukkig was er een poweruser in de buurt zodat alles toch nog in orde kwam.

Nog 14 dagen werken en dan hebben we 6 weken verlof. Als dat geen mooi vooruitzicht is.

U zegt?
 1. KatCat says:

  Ja, hoor, bij al dat gestudeer hoort een portie verbeterwerk. Zelf kon ik al woensdagavond “oef” zuchten, na avonden digitaal verbeteren tot mijn ogen er klein van werden.
  Bij ons nog een weekje deliberen, vergaderen, besprekingen en etentjes. En dan een week stand-bye zijn, ingeval van.

 2. H.R. says:

  Hahahaha leuk te lezen over het systeem die iedereen op LERA frustreert. Bij deze weet je ineens (uit betrouwbare bron 🙂 ) dat je zeker niet de enige bent die dit tegenkomt en zeker ook niet de laatste. Leve de bureaucratie 🙂

 3. Smetty says:

  En het was niet eens mijn enige ezels-oren moment de afgelopen week 😉

Leave a reply.