U zegt?
 1. moqub says:

  Geweldig!! Ja sorry hoor maar ik kan hier wel om lachen. Die kindjes, eerst kijken of ze iets verkeerds hebben gedaan en dan het besef en de tranen. Briljant!

  Moqub

 2. KatCat says:

  Awel ik ben blij dat ik via deze weg de bewuste filmpjes eens zag. Productiehuis De Mensen wonnen in de VS een award met die filmpjes, dacht ik.
  Ik zie er zelf geen humor in en vind het niet echt geslaagd, maar ben er niet tegen. Voor mijn part hoefde het niet gecensureerd te worden door de VRT. Misschien vind ik het niet grappig of origineel omdat ik zelf 4 bltertjes heb? 😉
  Wel stel ik mij vragen over het inzetten van kinderen voor reclame-doeleinden. Hier vind ik het onderwerp (Blokken) nog ok, maar als het gaat over auto’s, wasverzachter of ongezonde voedingswaren, vind ik het not done.
  Zonder ervan wakker te liggen, weliswaar.
  Gegroet!

Leave a reply.