Auto invoeren II

Het is deze week en volgende week stagebezoeken-moment. Dat betekent dat ik veel onderweg ben met de auto. De auto. Jaap! Juist ja. Hoe zou het zitten met de Smetty-auto-invoeren-soap? Wel, ik hoop volgende week eindelijk de laatste aflevering te kunnen schrijven.

To do:

 • Gelijkvormigheidsattest afhalen in de Peugeot garage van Terneuzen
 • Auto in de garage steken voor een klein onderhoud
 • Auto naar de keuring brengen (dit keer juiste station kiezen Smetty)
 • Verzekering afsluiten
 • Papierhandel naar Brussel sturen

Ik belde mijn garagist voor een klein onderhoud en toen vroeg ie: “Ah Smetty, hoe is het nog met de auto?” Exact op de manier zoals ik naar een problemenkindje zou vragen. In zijn dorpsgarageke ben ik vast een exotische vis.

Duim voor mij, doe een kaarsje branden. En moge de auto-invoer-goden met mij zijn.

U zegt?
 1. Tjoff says:

  Auto naar de keuring brengen (dit keer juiste station kiezen Smetty)

  🙂

  Dat is het station in Wondelgem zeker want ‘k heb me ook es vergist door in Zwijnaarde te gaan. ‘t Is toen een kostelijke affaire geworden.

 2. Niels says:

  Succes ermee, ik ben benieuwd hoe het afloopt… ben zelf net in Belgie komen wonen vanuit Nederland en moet nog beginnen te zoeken hoe ik een nieuw kenteken ga krijgen.

  Een zoektocht op google brengt me alvast naar dit mooie blog. Dus tot zover gaat het goed 🙂

Trackbacks for this post

 1. Smetty’s Soapbox » Auto invoeren: slot

Leave a reply.