Aftelklok voor de Tour

Gisteren liep ik tegen dit aankondigingsbord voor de aankomst van een rit uit de Tour de France in Gent. Gent telt af met deze klok die op de middenberm van de Charles de Kerchovelaan staat.

Tour komt naar Gent

De Tour de France als PR-instrument voor de stad Gent. Ik ga zelf echt niet aftellen voor een wielerwedstrijd, maar rond die datum zal ook mijn verlof beginnen. Vanaf nu kan ik dus af en toe eens kijken op de klok hoeveel dagen ik nog moet werken alvorens mijn valiezen te pakken. Ziedaar mijn persoonlijke invulling voor de aftelklok.

Update:

Seppe Hobbes laat weten dat er elders in de stad ook afgeteld wordt.

Durven denken

U zegt?
  1. Tjoff says:

    En ‘t is te hopen dat ‘t geen pijn deed toen je ertegen liep.

  2. onsfieke says:

    Hoi!
    De ‘aftelklok’ van UGent is ondertussen gestopt met tikken… allerlei acties, evenementen en gratis gadgets zijn er nu in de plaats gekomen. Waaronder een gratis rondreis in Nepal! Wat moet je ervoor doen? Deze namiddag (7 maart) meedoen aan een mimewedstrijd op ‘t Zuid in Gent. Lees er alles over op http://www.durfdenken.be, gebod II

    Succes!

Leave a reply.