Hamster

Kleine inkopen (brood ed.) doe ik meestal te voet of met de fiets. Grotere inkopen doe ik om de 2 à 3 weken met de auto. Zodra alles uitgeladen is, moet ik het via de trap naar de 2e verdieping sleuren. Dat is niet bepaald iets wat ik graag doe en daarom koop ik altijd een serieuze voorraad (vooral de pakken Cola-Light, fruitsap, spuitwater en melk zijn verantwoordelijk voor het sleepplezier).

Toen ik gisteren alles wou wegbergen kwam ik tot de vaststelling dat mijn voorraadkamer voor het eerst in 3 jaar te klein was voor alles wat ik gekocht had. Het heeft mij zeker een uur gekost voor ik alles gestapeld heb gekregen. Daarnaast heb ik ook één en ander gekocht dat ik ook de vorige keer al aangekocht had. Zo merkte ik gisteren op dat er 4 liter (ongeopende) olijfolie in mijn kast staat. Ik ben wel een olijfolie- en absoluut geen botermens, maar toch…

Dus nu probeer ik te begrijpen waarom ik mij plots als een hamster gedraag. Hangt er sneeuw of griep in de lucht en is mijn onderbewuste bang dat ik niet meer tot aan de winkel geraak? Of zou het de vrieskou zijn die zo een impact heeft op mijn hersenen? Eén ding is zeker, ik zal niet met eten moeten sleuren de komende dagen.

* Duikt nu in het grote olijfolieboek om te zien hoe je 4 liter olie op een nuttige manier kan verbruiken. *

U zegt?
  1. Britt says:

    *kuch* geen commentaar.

  2. Smetty says:

    Zal ik je een fles cadeau doen? Want wie is er jarig over 2 weken? Ah? Ha!

Leave a reply.